Kamion iz Čapljine izgorio kod Grahova

Livno, bosansko grahovo, požar kamiona

U ponedjeljak u 3:15 sati Policijskoj postaji Bosansko Grahovo prijavljen je požar na teretnom vozilu na cesti između Livna i Bosanskog Grahova.

Požar na vozilu dojavio je vozač kamiona (1987.) koji je s područja Čapljine i rekao je da je došlo do samozapaljenja kamiona, naveo je za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivica Vrdoljak.

Službenici policije koji su krenuli na mjesto događaja, sa sobom su imali protupožarni aparat, međutim do njihovog dolaska, vatra je u cijelosti zahvatila kamion, te su pred vatrom bili nemoćni.

Iz Policijske postaje Bosansko Grahovo pokušali su stupiti u kontakt sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom iz tog mjesta, međutim na njihove pozive nitko nije odgovarao. Kako je navedeno iz MUP-a HBŽ, vozač je u trenutku izbijanja požara uspio skloniti vozilo izvan ceste kako ne bi ometao promet, a vozač je na svu sreću uspio proći neozlijeđen. Šleper Man je u potpunosti izgorio i bio je u vlasništvu firme s područja Čapljine.

Očevid su na mjestu događaja uradili službenici PP Bosansko Grahovo./HMS/