Kakvo nas vrijeme očekuje za neradne dane?

prvi svibanj, Buna, Mostar, vremenska prognoza, prognoza, prognoza vremena, 1 maj, Mostar
U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni se prognoziraju lokalni pljuskovi i slabija grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30 stupnjeva.

U utorak se u Hercegovini očekuje sunčano. U Bosni sunčanije prije podne. U drugoj polovici dana u Bosni umjeren razvoj oblačnosti. U poslijepodnevnim satima u Bosni se prognoziraju prolazni lokalni pljuskovi koji su najizgledniji u centralnim, istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12 stupnja, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.

Za srijedu je u Hercegovini najavljeno pretežno sunčano vrijeme. U Bosni pretežno sunčano prije podne. U drugoj polovici dana jači razvoj oblačnosti u Bosni će uvjetovati jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12 stupnjeva, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.