Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna

buna
... jači razvoj oblačnosti koji će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Pljuskovi će lokalno biti i obilni uz mogućnost grada. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 16 do 21. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnjeva.

U srijedu prije podne pretežno sunčano. Po kotlinama u Bosni u jutarnjim satima će biti dosta niske naoblake. U drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Pljuskovi će lokalno biti i obilni uz mogućnost grada Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 16 do 20. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 30 stupnjeva.

Za četvrtak meteorolozi prognoziraju više sunčanog vremena prije podne. U drugoj polovini dana se prognozira jači razvoj oblačnosti koji će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Pljuskovi će lokalno biti i obilni. Vjetar slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 16 do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30 stupnjeva.

U petak više sunčanog vremena prije podne. Od sredine dana se prognozira jači razvoj oblačnosti koji će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Pljuskovi će lokalno biti i obilni uz mogućnost grada. Vjetar slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 16 do 19. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.