Interpol traga za 11 nestalih državljana BiH, među njima četiri Mostarca

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
Trogodišnji Ismail Davud Mešinović, rođen je u Italiji gdje je i nestao u prosincu 2013. godine, u Belunou.

Na listi nestalih, za kojim traga Interpol, nalaze se i Adem Čomor /61/ iz Mostara, gdje je i nestao u siječnju 2013. godine, Almerisa Ćudić /38/, rođena u Gračanici, a nestala u travnju prošle godine u Srebreniku, Jadranko Gabrić /59/ iz Mostara koji je 1999. godine nestao u Sarajevu.

Interpol traga i za Daliborom Milanovićem /34/ iz Mostara gdje je i nestao u veljači 2014. godine, Ingom Perković /29/ iz Livna, koja je tu i nestala 2001. godine, te Goranom Šimićem /29/ iz Banjaluke gdje je i nestao u kolovozu 2014. godine.

Asim Siljković /55/ iz Vlasenice, za kojim traga Interpol, nestao je u dvibnju 2005. godine u Ankoni, prenosi portal "Klix".

Ova međunarodna policijska organizacija traga za Darkom Stančevićem rođenim u Mostaru, u kojem je nestao u prosincu 1982. godine kada je imao samo dvije godine, Ivanom Vegarom /39/ iz Sarajeva koji je u srpnju 2004. godine nestao u Ljubuškom i za Dijanom Zelić /54/ iz Prijedora gdje je i nestala u studenom 2010. godine.

BiH je članica Interpola od 1992. godine, a Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH ima zadatak da osigura, implementira i razvija suradnju agencija za provođenje zakona iz BiH s međunarodnim organizacijama policije na globalnom i regionalnom nivou.