I dalje gužve na GP Doljani

GP Doljani, stanje na cestama, Doljani, granični prijelaz doljani, GP Doljani, GP Doljani, stanje na cestama, GP Doljani, stanje na cestama, GP Doljani, stanje na putevima, GP Doljani, Doljani, stanje na cestama, GP Doljani, MGP Doljani, Doljani, MGP Doljani, promet
Zbog izvođenja radova na deminiranju terena kod kasarne u Visokom, u vremenu od 07.30 do 14.30 sati, promet je na dionici autoceste A-1 Visoko-Podlugovi iz pravca Visokog prema Podlugovima preusmjeren u preticajnu traku. Mole se vozači da poštuju postavljenu signalizaciju.

I dalje je na snazi zabrana prometovanja na dionici magistralne ceste M-18 Dobro Polje-Miljevina, a alternativni pravac je preko Rogatice i Goražda. Na magistralnoj cesti M-16 Jajce Banja Luka (u mjestu Lučina) zbog klizišta, promet se odvija usporeno, jednom trakom. Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi obvezno je poštivanje postavljene prometne signalizacije. Izdvajamo putne pravce: Tuzla- Šićki Brod, Kiseljak-Busovača i Bosansko Grahovo-Livno.

Zbog održavanja brdske auto utrke za Državno prvenstvo BiH, danas u vremenu od 09.00 do 18.00 sati, promet se na dionici magistralne ceste M-6.1 Široki Brijeg-Posušje (dionica Podvranić-Vranić), obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac (preko Gruda).

Ovih dana posebno duga zadržavanja evidentirana su na GP Doljani, tako da svima onima koji namjeravaju ljetovati na Dubrovačkoj regiji preporučuje korištenje graničnih prijelaza Čepikuće i Ivanica, a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporučuju granični prijelazi Zvirići, Bijača, Crveni Grm i Orahovlje, gdje su zadržavanja znatno kraća. Na ostalim graničnim prijelazima pojačan je promet vozila ali zadržavanja nisu duža od 15 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

FENA