Mobilna telefonija u BiH: Jer svaki korisnik je (ne) važan

...može izabrati povoljnijeg telekomunikacijskog operatera i njemu pokloniti svoje povjerenje. Rok za davanje te usluge istekao je u nedjelju 15.01.2012 i kako su izvjestili mediji od tri postojeća BH operatera jedino jedan nije ispoštovao rokove, te nije spreman da ponudi uslugu prijenosa broja. Upravo to je povod pisma našeg čitatelja, a radi se upravo o gore navedenoj temi, pa evo što on kaže:

Pretplatnik sam jednog od lokalnih operaterta već više od 10. godina, a više od 5. imam na svoje ime registrirana tri broja za koje uredno plaćam pretplatu. Ta tri broja koriste članovi moje obitelji, i jedina pogodnost koju imam jesu besplatni razgovori uz cijenu uspostave poziva između ta tri broja. Osim toga nemam nikakvih drugih pogodnosti niti su ikada iz operatera čije usluge koristim prema meni pokazali neki, makar i najmanji znak pažnje. Čak se i sms poruke naplaćuju mimo iznosa koji je uračunat u pretplatu.

Pregledavajući web portale ostalih operatera uvidio sam da oni nude mnogo bolje pogodnosti korisnicima svojih usluga, pogotovo u slučaju sa pretplatnicima koji imaju nekoliko telefonskih brojeva. Neću ulaziti u poslovnu politiku kompanije, i moje pravo je da biram operatera, i  za svoj ću  novac potražiti  povoljniju uslugu.

Sa nestrpljenjem čekam odluku o mogućnosti prijenosa broja u druge BH operatere, i sasvim sigurno ću biti jedan od prvih koji će to uraditi. Gospoda iz mog operatera (prepoznat će se sami)  neka  misle zašto je to tako, i možda u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti odluče povesti računa o korisnicima svojih usluga.

hercegovina.info