HSP AS: Priopćenje za javnost

HSP AS BIH, hsp ante starčević, BIH, HSP AS BIH, Uskrs, Uskrsna čestitka, HSP AS BIH, hsp ante starčević, HSP dr. Ante Starčević, BIH, priopćenje, hsp ante starčević, priopćenje, hsp ante starčević, bojkot, hsp ante starčević, Vrgorac, Ljubuški, HSP AS BIH, hsp ante starčević, ivan tepeš, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Kupres, HSP AS H, hsp ante starčević
...sinoć je održana svečana sjednica na kojoj su se nazočni prisjetili samih početaka kada su udareni temelji danas najveće i jednine istinske pravaške opcije u Bosni i Hercegovini.
Na svečanoj sjednici u Širokom Brijegu nazočili su članovi predsjedništva, pa je sjednica imala i radni karakter u smislu razmatranja daljnjih koraka ka jačanju pravaštva u Bosni i Hercegovini.

Istaknuto je da su u posljednjem razdoblju učinjeni krupni koraci ka ujedinjenju svih pravaša u HSP dr. Ante Starčević BiH čemu svjedoče potpisani sporazumi sa nekoliko pravaških opcija.

Zaključeno je da će HSP dr. Ante Starčević BiH u narednom razdoblju otvoriti pregovore i sa preostalim pravaškim opcijama, a radi se i na pripremi Sabora stranke