Hoće li se prosvjedi u Tuzli pretvoriti u tragediju: 'Fukare' kupile 60 boca solne kiseline pred današnje demonstracije!

Tuzla, prosvjedi, sukob, Tuzla, prosvjedi, prosvjedi, Tuzla, Fukare, Tuzla, prosvjedi
Kako piše DEPO Portal saznaje od svjedoka koji su se jutros našli u blizini zgrade Vlade Tuzlanske županije, skupina navijača FK Sloboda - 'Fukare' u obližnjoj DM trgovini kupila je oko 60 litara solne kiseline, u namjeri da se danas pridruže prosvjednicima.

Među protestantima se svaki dan nalazi i veliki broj građana i studenata, a s obzirom da danas nema nastave u srednjim i osnovnim školama, na ulicama se očekuju i tuzlanski školarci.

Razlog više za alarmantno upozorenje da bi današnji protesti mogli eskalirati u bunt koji nema veze sa borbom obespravljenih i poniženih radnika, već postaje poligon za huligane, kao što se to dogodilo 2010. godine u Sarajevu, kada su tijekom braniteljskih prosvjeda navijači demolirali zgradu Vlade Federacije BiH.

No, ovoga puta posljedice bi mogle biti mnogo gore! Prema posljednjim informacijama koje je objavila Televizija TK, navijači pripremanju Molotovljeve koktele koje planiraju bacati tijekom prosvjeda!

Kako DEPO Portal saznaje od svjedoka  koji su se jutros našli  u blizini zgrade Vlade Tuzlanske županije,  skupina navijača FK Sloboda - 'Fukare' u obližnjoj DM trgovini kupila je oko 60 litara solne kiseline, u namjeri da se danas pridruže prosvjednicima.

Među protestantima se svaki dan nalazi i veliki broj građana i studenata, a s obzirom da danas nema nastave u srednjim i osnovnim školama, na ulicama se očekuju i tuzlanski školarci.

Razlog više za alarmantno upozorenje da bi današnji protesti mogli eskalirati u bunt koji nema veze sa borbom obespravljenih i poniženih radnika, već postaje poligon za huligane, kao što se to dogodilo  2010. godine u Sarajevu, kada su tijekom braniteljskih prosvjeda navijači demolirali zgradu Vlade Federacije BiH.  

No, ovoga puta posljedice bi mogle biti mnogo gore! Prema posljednjim informacijama koje je objavila Televizija TK, navijači pripremanju Molotovljeve koktele koje planiraju bacati tijekom prosvjeda! - See more at: http://www.pogled.ba/clanak/hoce-li-se-prosvjedi-u-tuzli-pretvoriti-u-tragediju-fukare-kupile-60-boca-solne-kiseline/45914#sthash.4PR8ezRF.dpuf