HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a oštro osuđuju napad na predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Stoca

ilindan stolac, Stolac, župa stolac, HDZ BiH, HNS BiH, Stolac, Stolac, Stolac, advent, adventski koncert, Advent u Stocu

...do 19.00 sati, HDZ BiH i stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora oštro osuđuju napad na predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Stolac, kao i nasilno ponašanje na biračkim mjestima u općini Stolac.

Stranke HNS-a osuđuju ovaj čin gdje se na brutalan način pokušava primijeniti sila kako bi se promijenila volja građana općine Stolac na demokratski vođenim izborima.
Živimo u vremenu kada se borimo da pokrenemo Bosnu i Hercegovinu na njenom putu k Europskoj uniji, a ovakvi nas pokušaji rušenja svih demokratskih standarda vraćaju unazad.

Napad na predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva, napad je na državnu instituciju, bez obzira o kome se radi.

Hrvatska demokratska zajednica BiH i stranke okupljene u Hrvatski narodni sabor traže od mjerodavnih institucija da osobe koje su prouzročile ovakvo ponašanje napadajući predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva, a samim time i državu BiH, snose posljedice predviđene zakonom, a sve hrvatske građane u općini Stolac na staloženost i Hrvatski odgovor političkim i demokratskim sredstvima.