Gospodo iz Sarajeva tko su napadači na mlade nogometaše NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg, Sarajevo, napad, FK Željezničar, FK Sarajevo, FK Željezničar, osuda, napad, Sarajevo, NK Široki Brijeg
Sarajevski mediji prenijeli su vijest o napadu navodeći da su napadači izašli iz obližnjeg kafića, te da su prvo verbalno, a zatim i fizički napali mlade nogometaše NK Široki Brijeg.

Napad u kojem je ozlijeđeno nekoliko igrača i jedan trener kluba sa Pecare osudili su iz FK Željezničar, kao i iz NS BiH, ali za sada javnosti još nisu poznati napadači na mlade nogometaše.

Čudno s obzirom da su izašli iz kafića, gdje se nalazilo još gostiju koji ih lako mogu identificirati. Napadači su prije napada vrijeđali nogometaše na nacionalnoj osnovi, a zatim palicama nasrnuli na mladiće koji su izgleda krivi samo zato što su nogometaši NK Široki Brijeg.

Da se sličan napad dogodio u Širokom Brijegu ili Mostaru na mlade nogometaše iz Sarajeva federalni mediji bi se natjecali u tome  tko će od njih više osuditi napadače tražeći njihove glave.

Prema izjavama napadnutih mladića iz Širokog nakon svega na lice mjesta izašao je jedan od napadača i mirno pokupio palice kojim je izvršen napad.

Gosopodo iz Sarajeva javnost ima pravo znati tko su napadači na mlade nogometaše Širokog Brijega i koji su njihovi motivi za napad.

Na kraju još moramo spomenuti mladog nogometaša FK Željezničar Dženisa Beganovića koji je stao u obranu svojih kolega, i to je svjetla točka ove priče koja je mogla završiti tragedijom.

HERCEGOVINA.info