Gospodine Bajroviću Vi ste za nas Hrvat Herceg-Bosne

reuf bajrovic

Gospodin Reuf Bajrović je rođen 1977. godine, magistar je za europske integracije i ljudska prava, a ujedno i predsjednik Instituta za nove demokracije u Washingtonu, trenutačno je predsjednik i utemeljitelj stranke Građanski savez.

S obzirom da je ovo pismo upućeno HDZ-u BiH, nije nam namjera biti njihov glasnogovornik ni odvjetnik jer smo uvjereni da većina članova HDZ-a BiH ne slaže se sa izrečenim izjavama ali oni su izabrali politiku hrvatske šutnje, istu onu koja je bila i u komunističkom sistemu.

Ono što je nama zasmetalo je govor mržnje prema Domovinskom ratu i otvoreno „fašistioziranje" branitelja i Domovinskog rata, izjave poput „Ustaško divljanje po Mostaru", „Apartheid" „Povampirenje ustaštva u BiH ima punu podršku službenog Zagreba" i ono što ga brine da se sve to radi pod zastavom EU i NATO i kako smo izgubili rat koji smo započeli 1941, 1993, i izgubit ćemo ovaj sadašnji.

Evidentno je da gospodin Reuf Bajrović otvoreno i jasno se zalaže za društvo jedan građanin jedan glas, što je nastavak politike Alije Izetbegovića, koja ima za cilj majorizaciju hrvatskog i srpskog naroda što u konačnici vodi u dekonstruiranje ta dva naroda.

S obzirom da je gospodin Reuf Bajrović nedvosmislen i jasan u svom govoru mržnje želimo mu jasno odgovoriti:

Gospodine Bajroviću Vi ste za nas Hrvate Herceg-Bosne „balija" što u prijevodu u našem narodu znači neprijatelj hrvatske narodnosti, rimokatoličke ispovijesti i u konačnici neprijatelj Hrvatske slobode u Bosni i Hercegovini.

Mi za Vas mislimo da ste velikobošnjački fašista i smatramo Vas vrlo opasnim za nacionalnu sigurnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

I još nešto da Vas na kraju poučimo, mi Hrvati nikada nismo izgubili nijedan rat, nego smo uvijek bili meta za potkusurivanje velikih sila i njihovih geostrateških interesa, stoji u priopćenju Sektora branitelja oboljelih od PTSP-a.