Dva sata za prelazak državne granice u Doljanima

Doljani, GP Doljani, granični prijelazi, GP Doljani, Doljani, Doljani, granica, čekanje, GP Doljani, Doljani, stanje na cestama, GP Doljani, stanje na putevima, GP Doljani, Doljani, GP Doljani, GP Doljani, GP Doljani, MGP Doljani, gužva, gužve, prometna gužva, GP Doljani, GP Doljani, granični prijelazi, granični policajci, granični policajac, granični prijelaz doljani

... zemlje, priopćeno je iz BiHAMK-a.

Na vozače se apeluje da voze maksimalno oprezno i da obvezno drže odstojanje između vozila. Duža putovanja da planiraju u jutarnjim ili večernjim satima, a ukoliko putuju tijekom dana, da zbog visokih temperatura prave češće pauze.

Na dionici autoceste A-1 Visoko-Dobrinje izvode se radovi na sanaciji dilatacionih naprava na mostu M6 zbog čega se promet preusmjerava iz vozne u preticajnu traku i obratno.

Zbog održavanja autotrke na brdskim stazama "Vlasenica 2015" danas će u vremenu od 10:30h do 13:30h na dionici magistaralnoj cesti M-19 Vlasenica-Han Pijesak (u dužini od 7,1 km) promet biti obustavljen. Za vrijeme obustave promet će se odvijati alternativnim pravcima.

Prema podacima Granične policije BIH, na graničnom prelazu Doljani na izlazu iz BIH čeka se do dva sata. Na GP Ivanica zadržavanja na izlazu su do 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.