FOTO  Dragan Čović posjetio Odžak i razgovarao s načelnikom Jakovom Ivankovićem i općinskim odborom HDZ-a BiH

dr. Dragan Čović, odzak

Tom prigodom je održao radni sastanak s općinskim odborom HDZ-a BiH na kojemu ga je predsjednik Ilija Ilić upoznao s rezultatima nedavnih lokalnih izbora u ovoj općini. Ilić je zahvalio predsjedniku Čoviću i vrhu HDZ-a BiH na potpori bez koje ne bi bio ostavren željeni rezultat odnosno povratak funkcije načelnika općine. Dr. Čović je čestitao na postignutom rezultatu i izrazio očekivanje da će ubrzo doći do formiranja kvalitetne većine u općinskom vijeću kako bi se što skorije realizirala sva obećanja izrečena tijekom predizborne kampanje.

Nakon toga je načelniku Jakovu Ivankoviću u prvi radni posjet došao predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović. U kraćem, ali sadržajnom razgovoru sudionici ovoga sastanka su razmijenili mišljenja o aktualnom trenutku općine Odžak i prioritetima koje u skoro vrijeme treba realizirati.
Načelnik općine Ivanković se zahvalio dr. Čoviću na posjeti i izrazio očekivanje potpore općini Odžak sa svih razina vlasti u BiH. Pri tome je istaknuo da općina Odžak zbog svoje buduće prometne pozicioniranosti postaje privlačna sredina za različite ulagače, te je za očekivati i značajan porast novih radnih mjesta na ovom prostoru. Pored uređenja infrastrukture u samom Odžaku, među vrh prioriteta novi načelnik je stavio i položaj sela i poljoprivrede.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je na čelo općine Odžak došao mlad i perspektivan načelnik, od koga očekuje da svojim radom i zalaganjem omogući ostanak, osobito mladih ljudi na ovom prostoru, ali i da stvara preduvjete za povratak onih koji se iz inozemstva žele vratiti na prostor općine Odžak. Za ovakav pristup i ove ciljeve načelnik Ivanković će imati svu našu potporu zaključio je u svojoj izjavi za medije dr. Čović.