Donatorski kviz hercegovačkog kvizaša Dominika Udženije za Zakladu Nora Šitum

kviz, dominik udženija , humanitarni

Za one koji ne znaju, Dominik Udženija je mladi 25-godišnji hercegovački voditelj i organizator pub kvizova. U nešto više od dvije godine sastavljačkog iskustva, organizirao je i vodio preko trideset pub kvizova na više lokacija u Splitu i Hercegovini.

U nekoliko navrata su njegovi kvizovi poprimili humanitarni karakter, a tako je i ovaj put. Naime, Dominik se odlučio organizirati tri pub kviza u Caffe baru Meus (Tuškanova 22, Zagreb) koji će biti donatoskog karaktera. Novac prikupljen na istima će biti doniran za djecu oboljelu od malignih oboljenja i njihove roditelje ( Zaklada Nora Šitum).

Dominiku će u ovome kvizu pomoći kolega Mauro Dropulić iz Ploča s kojim je već organizirao pub kviz u Splitu. Ističe da bi mu bilo drago da odaziv bude što veći budući da ta djeca zaista trebaju našu pomoć u borbi s bolešću.

Prvi kviz na rasporedu je u subotu 14.09 u 20.00h, a preostala dva su na rasporedu dvije naredne subote u istom terminu (21.09, 28.09). Za kraj dodaje kako će sigurno i u budućnosti organizirati kvizove sličnog tipa budući da ih vidi kao odlično sredstvo za pomaganje i ostalim sličnim udrugama i ustanovama.