Dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća. Dodijeljeno je devet Dekanovih nagrada i 11 Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti, priopćeno je sa Filozofskog fakulteta Sveučilište u Mostaru.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je čestitao studentima i poželio sreću u daljnjem obrazovanju i kasnijem radu.

„Na ove naše studente možemo biti ponosni, njihovi roditelji to sigurno i jesu, ali ovaj Fakultet misli na njih i zahvaljujemo im na tome što jesu, a održavaju ih vrijednosti kao što su trud, marljivost, upornost, zdrava ambicija i želja da postignu nešto veliko, nešto više od prosječnosti", kazao je dekan dr. Musić. U ime svih dobitnika, prisutnima se obratila Marijana Primorac te zahvalila na dodijeljenoj nagradi.

„Ova nagrada nije konačni cilj nego poticaj i motivacija za daljnji rad i napredak jer uvijek možemo biti bolji", kazala je Marijana Primorac.

Pohvalnice za izvannastavne aktivnosti se dodjeljuju za sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima, izlaganja na znanstvenim i stručnim skupovima, zapažen uspjeh u umjetničkim i sportskim aktivnostima.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Marijana Primorac, Jelena Mikulić, Katarina Mikulić, Ana Kežić, Ivan Tadić, Matej Boras, Elma Baručija, Robert Kresić i Mario Maglica. Dobitnici Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti su: Vladimir Vegar, Veselko Vištica, Matej Marević, Ivan Perić, Mario Zovko, Mihovil Šutalo, Petar Soldo, Valentin Ilić, Ante Tadić, Ivan Džalto i Blago Gašpar.

večernji.ba