Djevojčici se bore za život nakon što je autom udarila majku, pa se zabila u ogradu

stršljen, samoubojstva, samoubojstvo, prijedor, hitna, napad, teška prometna nesreća, drvar, teža prometna nezgoda, motor, tragedija, skok, migrant , Tuzla, crna kronika, uboden , Mostar, huligani, hitna pomoć, ozljede, pjesak, salakovac, ozlijeđeni, prometna nesreća Jablanica, bjelašnica, radnik, radnica , preminula , djevojčice, Druga osnovna škola Široki Brijeg, hladnjak, kiosk, Široki Brijeg
Arhiva
11-godišnje dijete iz Drvara i majka čiji su inicijali M.Z. (44) teško su ozlijeđeni u ovom mjestu kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, rekao je Srni glsnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ Ivica Vrdoljak.

"Policijska postaja Drvar dobila je dojavu zaposlenih Doma zdravlja Drvar da su dovezeni žena i dijete koji su zadobili ozljede u prometnoj nezgodi", rekao je Vrdoljak i dodao da su dojavu zaprimili jučer oko 18.30 sati.

Ozlijeđenima je ukazana liječnička pomoć nakon čega su oboje prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno, da bi dijete potom u teškom stanju prebačeni u Klinički-bolnički centar u Splitu.

Iz policije su naveli da se na mjestu događaja došlo do saznanja da je dijete u jednom trenutku ušlo u Mercedes i pokrenulo vozilo, te da je vozilo udarilo u metalnu ogradu i nanijelo teške ozljede majci.