FOTO  Dani otvorenih vrata Valamar Riviere u Bosni i Hercegovini

Valamar Riviera, sezonski radnici
Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu. Kako bi sve zainteresirane dodatno informirali o ponudi otvorenih radnih mjesta u destinaciji Dubrovnik i najboljim uvjetima u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu, Valamar Riviera organizira Dane otvorenih vrata u Bosni i Hercegovini.

Nakon što su prošli tjedan obišli Čapljinu, Mostar, Livno, Prozor-Ramu, Jablanicu i Konjic, Valamarov tim ovaj tjedan stiže u Ljubuški, Grude, Široki Brijeg i Posušje. Svi zainteresirani za sezonski posao u turizmu tamo će se iz prve ruke, kroz razgovor s Valamarovim stručnim timom ljudskih potencijala i voditelja operacija, moći upoznati sa željenim zanimanjem i pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

U srijedu, 21. veljače Dani otvorenih vrata održat će se u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom s početkom u 10 sati te u Gradskoj knjižnici u Grudama u 13 sati. Nastavljaju se idućeg dana, 22. veljače, u Širokom Brijegu u prostoru Službe za zapošljavanje (Kralja Tomislava 1) u 10 sati te u Posušju u Kino dvorani Posušje u 13 sati.

Valamar Riviera kao vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu odlučila je povećati plaće i jamčiti minimalna neto primanja od 5.000 do 7.500 kuna. Osim samog povećanja neto primanja, sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz ostatka Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj uz prehranu na teret poslodavca.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru Valamar +3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. S ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.