Dani otvorenih vrata Valamar Riviere u Bosni i Hercegovini

12.02.2018

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete za sezonski rad u turizmu

Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu. S ciljem što boljeg informiranja svih koji su u potrazi za zaposlenjem Valamar Riviera organizira Dane otvorenih vrata u Bosni i Hercegovini gdje će sve zainteresirane detaljno upoznati s ponudom otvorenih radnih mjesta u destinaciji Dubrovnik i najboljim uvjetima u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu.

Dani otvorenih vrata počinju ovu srijedu, 14. veljače u Čapljini (Prostor općinske sale) s početkom u 10 sati, te u Mostaru (Služba za zapošljavanje, Kralja Tvrtka 19) u 13 sati. U četvrtak, 15. veljače, Valamarov tim stiže u Livno (Kralja Tvrtka 1) u 10 sati, a svi zainteresirani više detalja o zaposlenju u Valamaru moći će saznati i u Prozor-Rami (Splitska bb, Prozor) s početkom u 13 sati. Dani otvorenih vrata nastavljaju se u petak, 16. veljače u Jablanici (Trg oslobođenja bb) u 10 sati te završavaju u Konjicu (Sala općinskog vijeća, Maršala Tita 62)

Valamar Riviera kao vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu odlučila je povećati plaće i jamčiti minimalna neto primanja od 5.000 do 7.500 kuna. Osim samog povećanja neto primanja, sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz ostatka Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj uz prehranu na teret poslodavca.

Posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem zahvaljujući Valamarovom timu ljudskih potencijala i voditelja operacija. Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru Valamar +3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. S ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

 


loading...