Danas uživajte u suncu, u ponedjeljak stižu oblaci i snijeg

snijeg, snijeg, zastoj, sunce, snijeg, vremenska prognoza, snijeg
Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Sokolac -2; Bjelašnica 0; Livno 1; Bugojno, Grude, Prijedor, Sanski Most i Široki Brijeg 2; Banja Luka, Jajce i Tuzla 3; Bijeljina, Brčko, Sarajevo i Srebrenica 4; Doboj i Ivan Sedlo 5; Mostar i Zvornik 6; Trebinje 8; Gradačac 11; Neum 12; Bihać 15 °C.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnoga smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 23°C.

U ponedjeljak 18. ožujka 2019. u Bosni i Hercegovini naoblačenje sa zapada. Sredinom dana kiša prvo na području Krajine i padaline će se sporo pomjerati sa zapada prema istoku zemlje. Na planinama će padati snijeg.

Tijekom noći na utorak, uslijed opadanja temperature zraka, u zapadnim i središnjim područjima Bosne susnježica ili snijeg mogu padati i do 700 metara nadmorske visine. Vjetar slab do umjerene jačine. U većem dijelu zemlje jugo, na cijelom sjeveru vjetar sjevernoga smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 10 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i 17 °C.

U utorak 19. ožujka 2019. u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom. U zapadnim i središnjim područjima Bosne prije podne susnježica ili snijeg mogu padati i do 700 metara nadmorske visine. Na planinama snijeg.

Vjetar slab sjevernoga i sjeveroistočnoga smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 5 °C, na jugu zemlje od 6 do 10 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 10 do 14 °C, priopćeno je iz Federalnoga hidrometeorološkoga zavoda BiH.