Danas sunčano, narednih dana grmljavina i pljuskovi

lijepa
U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni se prognoziraju lokalni pljuskovi i slabija grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30 stupnjeva.

Sutra u Hercegovini sunčano, a u Bosni sunčanije u prijepodnevnim satima. U drugoj polovini dana u Bosni umjeren razvoj oblačnosti. U poslijepodnevnim satima u Bosni se prognoziraju prolazni lokalni pljuskovi koji su najizgledniji u centralnim, istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.

Slično vrijeme i u srijedu. U Bosni pretežno sunčano u prijepodnevnim satima. U drugoj polovini dana jači razvoj oblačnosti u Bosni će usloviti jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12, na jugu zemlje do 15. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini se u četvrtak očekuje naoblačenje s juga koje će uvjetovati kišu od sredine dana. Jače padaline od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 21 i 27 stupnjeva.