Danas snijeg sa susnježicom, sutra bura u Hercegovini

U srijedu, 14. veljače, u Bosni oblačno sa slabim snijegom ili susnježicom. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 2 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 2, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

U četvrtak, 15. veljače, u Bosni veći dio dana oblačno. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana postepeno razvedravanje. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti prije podne na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 2, na jugu zemlje od 5 do 8 stupnjeva.

U petak, 16. veljače, prije podne magla po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne. U većem dijelu zemlje sunčano. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana naoblačenje sa sjeverozapada će zahvatiti cijelu zemlju.

U Bosni je izgledno slabo jugo prije podne, koje će u poslijepodnevnim satima promijenuti smjer na sjever. U Hercegovini vjetar slab sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3, na jugu zemlje do 0. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva.

14.02.2018 u 08:27