CL Vehabijski pokret je neophodno zabraniti! BH politika ga štiti!

vehabije, Sarajevo, osama bin laden, mudžahedini, BIH, vehabije, zabrana, BIH, mudžahedini, vehabije, SAD, vehabije, Mevlid Jašarević, vehabije, Hrvati u BIH, strah
Mevlidin Jašarević nije djelovao sam već iza njega stoji čitava organizacija istomišljenika koja uživa zaštitu državnih institucija u kojima se također nalaze pripadnici selefijskog i vehabijskoga pokreta. Terorizam u Bosni i Hercegovini nije dovoljno osuditi - već zabraniti.

Nakon nekoliko desetina terorističkih napada na hrvatske povratnike u Središnjoj Bosni, nakon nekoliko ubojstava djece, od koje je zadnje bilo u Sarajevu i nakon posljednjeg ubojstva u Hrvata u FIS Vitezu, nakon ubojstva policajca u Bugojnu i neprestanih napada na hrvatsku imovinu u Bosni i Hercegovini, za što nitko nikada nije odgovarao - tražimo od predstavnika u vlasti pokretanje zabrane tzv. Vehabijskog pokreta u BiH jer su civili i imovina, te američki građani postali meta islamskih terorista koje štiti službena bh politika čiji je cilj protjerivanje, zastrašivanje i likvidacija Hrvata i ostalih građana u čitavoj Bosni i Hecrgovini.

Glavni krivac za postojanje vehabija je vlast u Sarajevu koja i tolerira njihovo postojanje. Javna je tajna kako je svaki vehabija pojedinačno naoružan i kako se u BiH nalaze tajni arsenali i tajna skladišta oružja, eksploziva i municije. Uzmimo k tome kako je u posljednjih pet godina iz vojnih skladišta nestalo nekoliko desetaka tona naoružanja i eksploziva, može se samo zaključiti kako bošnjačka politika ima skrivene namjere u cilju korištenja Vehabija u bliskim budućim eventualnim nesretnim previranjima. Ima li bošnjačka vlast u Sarajevu političke volje zabraniti terorističke organizacije i prekinuti crni niz napada na građane, strance i imovinu u BiH?

Osude bez ograđivanja od napada nisu dovoljne već samo predstavljaju nastavak politike službenog Sarajeva koje očito "uzgaja" Vehabijski pokret za neka buduća nesretna previranja. Za BiH je dobro zabraniti i sve neofašističke i neokomunističke organizacije ukoliko takve postoje kako bi ovakvim mjerama doprinijeli mirnom okružju,a među tri naroda se ponovno uspostavilo stanje mira i tolerancije. Treba li službeno Sarajevo dozvoliti da se u BiH dogode i teroristički napadi s krvavijim ishodima? Odgovor leži u činjenici kako se i 24 sata nakon napada duhovni ideolozi i vehabijske vođe koje su izdali zapovijed za napad još uvijek nalaze na slobodi. Svakim danom BiH se sve više iz eurodemokratskog svijeta približava statusu koji uživaju Sile osovine zla: Iran, Sjeverna Koreja, Sirija. Građani žele živjeti bez straha te stoga osuda nije dovoljna već isključivo zabrana ovog radikalnog islamskoga pokreta i svih koji oružjem i nasiljem žele uvoditi red u BiH.

Leo Pločkinić, predsjednik NVO Croatia Libertas