Četiri osobe prijavljene zbog podrške terorizmu putem društvenih mreža

BIH, Zvornik, teroristički napad, vehabija, Policijski dužnosnici, ubijeni i ranjeni, ubijeni policajci , Zvornik, terorizam, terorizam, sud terorizam, Zvornik, Zvornik, terorizam, terorizam, sud terorizam, društvene mreže

Glasnogovornica CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je Srni da su tri osobe prijavljena u Bratuncu, a tužitelj je u jednom slučaju naložio podnošenje izvješća zbog izazivanja nacionalne i vjerske mržnje i netrpeljivosti.

Zbog podrške terorizmu u BiH prijavljen je i muškarac iz Vlasenice čiji su inicijali M.K., koji je 30. travnja na svom Facebook profilu, ispod fotografije Ibrića, ispisao tekst podrške za napad na Policijsku postaju u Zvorniku. Neslužbeno, riječ je o Mehmedu Kuljančiću.

Simojlovićeva kaže da je o svim slučajevima u kojima su pojedinci na društvenim mrežama podržali teroristički napad u Zvorniku i napadača Ibrića obaviješten ured Tužiteljstva BiH i postupajući tužitelj u ovom predmetu, koji je naložio poduzimanje daljih mjera i radnji. - CJB još jednom poziva sve građane da se uzdrže od širenja mržnje, rasne i vjerske netrpeljivosti na društvenim mrežama - rekla je Simojlovićeva.

FENA