Čapljinski provjednici obustavljanju daljnje blokade graničnih prijelaza?

02.08.2013

Koordinacija Mjesnih zajednica općine Čapljina uputila je jutros priopćenje za medije putem kojeg informiraju javnost ...

...kako su dosadašnji prosvjedi urodili plodom i kako se počelo raditi na rješavanju kategorizacije graničnih prijelaza u čapljinskoj općini.

''Zbog pokretanja inicijative za rješenje problema kategorizacije graničnih prijelaza između BiH i RH koje su ovih dana poduzele odgovorne osobe BiH, prije svega ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović i direktor UNO BiH Miro Džakula, koji ujedno obavlja dužnost predsjedatelja državnog povjerenstva za integrirano upravljanje granicom, upućujemo molbu stanovnicima općine Čapljina da se u znaku dobre volje i podrške pokrenutoj inicijativi odustanu od daljnjih prosvjeda'', stoji u propćenju Koordinacije mjesnih zajednica općine Čapljina upućenog medijima.

Iz Koordinacije mjesnih zajednica općine Čapljina poručuju da će i dalje pozorno pratiti razvoj situacije.

''Iskreno se nadamo pozitivnom rješenju na zadovoljstvo svih stanovnika općine Čapljina, kao svih ostalih građana Bosne i Hercegovine'', navodi se na kraju proipćenju.


loading...