Božićni prijem hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Dragan Čović
Pozdravivši okupljene uime svih nositelja izvršne, zakonodavne i političke vlasti hrvatskoga naroda u BiH, Čović je kazao da bi njegova radost uoči Božića bila mnogo veća kada bi se na isti način jedan od najvećih kršćanskih blagdana mogao slaviti diljem BiH i svijeta.

Poželio je zato da vjera potakne razum i srca svih onih koji mogu promijeniti svijet, kako bi božićni blagdani bili blagdani ljubavi, radosti i porodične topline.

- Mnogo toga još moramo načiniti kako bismo izmjenama izbornog zakona i racionalnim ustrojem BiH eliminirali potrebu za nezadovoljstvom bilo kojeg konstitutivnog naroda ili građanina ove zemlje - zaključio je Čović.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović na kraju je poželio da Božić i rođenje Isusa motivira i da snage da se svi ljudi zajedno raduju, gradeći mir, blagostanje, radost i ljubav među ljudima.

Između ostalih, prijemu su bili nazočni članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić, predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić, ministri u Vijeću ministara među njima Marina Pendeš, Josip Grubeša, Igor Crnadak, Semiha Borovac i Vjekoslav Bevanda, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.