Božićna čestitka člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića

HDZ BiH, dr. Dragan Čović, Dragan Čović, izbori, predsjednički izbori, Opći izbori 2014., dr. Dragan Čović, izbori, zahvala, Dragan Čović, dr. Dragan Čović, dr. Dragan Čović, Dragan Čović, božićna čestitka, božićna poruka
Nadolazeći blagdan Božića prigoda je kada više nego inače osjećamo ljubav, radost zajedništva i toplinu obiteljskoga doma. Neka ovaj blagdan bude istinski poziv svima nama da u mislima i u srcima izgradimo jaslice u kojima će biti mjesta za ljudske boli i potrebe, za istinsku solidarnost i skrb, te osjetljivost za ljude oko sebe, za najranjivije i najosjetljivije - ne samo ovdje kod nas, nego u čitavom svijetu.

Kršćanska ljubav prema bližnjemu izražava se i savjesnim obavljanjem svoga posla. Sigurno bi bilo manje tuge, razočarenja i gorčine u obiteljima, društvu, u narodu i državi da svatko na svome mjestu živi i radi odgovorno i nesebično ono što mu je povjereno. Stoga, obnovljeni vjerom i osnaženi duhovnom pripravom, postanimo jači za prevladavanje kušnji koje stoje pred nama i spremniji, kako bismo, uz međusobno razumijevanje, uvažavanje i toleranciju, jednakopravno sudjelovali u izgradnji demokratskoga društva, u kojemu će biti osigurana budućnost institucionalnog integriranja s najrazvijenijim i najuspješnijim, te bolje, ljepše, sretnije i perspektivnije budućnosti u našoj domovini.

Bolja budućnost ne nastaje sama od sebe - ona se gradi zajedničkim snagama. Uz želje da proslava ovog blagdana obiluje veseljem u obiteljima, sa svojim najbližima, prijateljima i svim ljudima dobre volje, svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan, radostan i blagoslovljen blagdan Kristova rođenja i sretnu i uspješniju novu 2015. godinu! - naveo je Čović.

FENA