Antifašisti ili antihrvatski fašisti

revizija, HVO, Zukan Helez, lažni invalid, revizija, HVO, Armija BiH, HVO, Lipanjske zore, antifašizam, fašizam, Hrvatska, Hrvati u BIH, Hrvatska, BIH, domovinski rat, branitelji, Hrvati u BIH

Antifašizam je poslije Drugog svjetskog rata postao nova religija na prostorima bivših socijalističkih zemalja nastalih nakon raspada Jugoslavije, kada su se članovi i simpatizeri Komunističke partije Jugoslavije počeli obračunavati s neprijateljima antifašističkog poretka, tj. progoniti nacionalno svjesne pripadnike svakog naroda koji su stali u zaštitu protiv masovnog ubijanja, nezakonitog procesuiranja, šikaniranja, kršenja ljudskih prava, i protiv uspostavljanja strahovlade i spirale jednoumlja.

Jednom prigodom, Winston Churchil je, na upit „Gospodine Predsjedniče, tko će biti novi fašisti?", odgovorio: „Sadašnji antifašisti."
Kada je u pitanju prostor bivše Jugoslavije i Bosne i Hercegovine, ta njegova izjava se može tumačiti kao proročanska. Oholost i okrutnost koju su uspostavljali bivši komunisti protiv svakog oblika nacionalne i vjerske osviještenosti, konstantno je pratila neizmjerna pohlepa za visokim društvenim pozicijama, materijalnim dobrima poput elitnih stanova u Sarajevu, velebnih kuća u Neumu ili kvalitetnog zbrinjavanja rodbine i prijatelja.

Antifašistička ili komunistička elita, utemeljena na zločinu i kršenju ljudskih prava, doživjela je svoj raspad na prvim višestranačkim izborima kada su narodi bivše Jugoslavije masovno odbacili komunistički režim i krenuli putem demokracije i samoodređenja.
Danas, 24 godine nakon prvih višestranačkih izbora, oholost i pohlepu tadašnjih komunističkih vlastodržaca i njihovih sljedbenika zamijenila je neograničena mržnja prema svemu što je vjersko i nacionalno.
Zoran primjer je položaj hrvatskog naroda u BiH, koji nikad nije volio komunistički poredak, niti je ikada Jugoslaviju doživljavao kao svoju domovinu.

Obnova vrijednosti hrvatskog naroda u BiH je, od strane bivših komunista koji se danas nazivaju antifašistima, izložena neizmjernoj količini mržnje koja se manifestira na način da nam je Sveučilište u Mostaru fašističko, Hrvatski narodni sabor BiH je fašistički, Hrvatska zajednica Herceg-Bosna je fašistička, Hrvatska Republika Herceg-Bosna je fašistička, Hrvatsko vijeće obrane je fašističko, hrvatske enklave u srednjoj Bosni su fašističke, stolni grad Mostar je fašistički, županije s hrvatskom većinom su fašističke, općine i gradovi s hrvatskom većinom su fašističke, sve stranke s hrvatskim predznakom su fašističke, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti BiH je fašistička, mediji na hrvatskom jeziku su fašistički, udruge proizišle iz Domovinskog rata su fašističke, sportski klubovi s hrvatskim predznakom su fašistički, svaki političar ili politička stranka koja na izborima dobije potporu hrvatskih birača je fašistička. Drugim riječima, bh. antifašisti su odlučili kako je sve što je hrvatsko - fašističko, i stoga se hrvatskom narodu u BiH mogu kršiti sva, ustavom zagarantirana, kolektivna prava, mogu im se oduzimati stečena prava, može ih se smatrati narodom drugog reda, mogu se preusmjeravati njihovi javni prihodi, mogu im se dovoditi turski ratni brodovi u Neum, mogu im se birati članovi Predsjedništva BiH, zastupnici u Domu naroda, postavljati ministri u izvršnu vlast...

Ono što mi, hrvatski branitelji u BiH, želimo poručiti antihrvatskim fašistima jest kako je hrvatski narod u Bosni i Hercegovini politički osviješten narod koji izrazito dobro prepoznaje političko i medijsko neprijateljstvo koje se forsira iz velikobošnjačkog Sarajeva prema pravima i slobodi hrvatskog naroda u BiH, i upravo su sve ove institucije hrvatskog naroda, poput HNS-a BiH, HVO-a, hrvatskog sveučilišta, HAZU-a BiH, hrvatskog stolnog grada Mostara, hrvatskih stranaka okupljenih oko HNS-a BiH, sportskih klubova s hrvatskim predznakom, medija na hrvatskom jeziku i sl, u funkciji teritorijalne i političke autonomije, kao jedini sigurni oblik zaštite i nacionalne sigurnosti hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Federalna jedinica s hrvatskom većinom, Treći entitet ili Hrvatska Republika Herceg-Bosna, kako je mi, hrvatski branitelji u BiH, najviše volimo zvati, je izraz i odgovor na nasilni odnos velikobošnjačkih vlasti u Sarajevu i završni udarac zločinačkom režimu koji su uspostavili antihrvatski fašisti.

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH

IZ DOMOVINSKOG RATA HZ-HB