FOTO/VIDEO  Anonymousi poručili bh političarima: ”Ukrali ste milijune, vrijeme je da patite”

Vatikan, hakeri, Anonymous, Anonymous, BIH, poruka, anonimus, hakeri, poruka hakerske skupine , hakeri, poruka hakerske skupine , Anonymous
Iako nema službene potvrde radi li se o nečijem amaterskom uratku ili je zbilja upućena od strane planetarno popularnih hakera, u svakom slučaju poruka je jako zanimljiva te ne bi bilo loše kad bi bh. političari postupali po njoj. "Ovo ludilo traje već neko vrijeme. 17 godina lošeg vladanja. 17 godina ste mučili građane BiH. Vrijeme je da mi, građani, pokažemo vama kakav je to osjećaj", započinje poruka upućena bh. političarima.

"Ukrali ste milijune od nas. Svake godine davali ste nam lažnu nadu. Tjerali ste nas da vam vjerujemo iz godine u godinu. Lomili ste nas i tjerali na koljena. Tjerali nas da preklinjemo za ono malo što imamo, te na kraju, oduzeli nam i to. Ali, tu ste napravili pogrešku, jer ste zaboravili s kim imate posla, te komu pripadate. Izdali ste svoju zemlju, a sada je vrijeme da patite za svaku kovanicu koju ste uzeli od nas. Vrijeme je da vam pokažemo tko je ustvari malen, a tko velik", nastavlja se poruka koja navodno dolazi od Anonymousa, koji ističu kako je ovo prvo od tri upozorenja. Bh. političarima dali su i rok do 15. studenog iduće godine da poprave stvari u ovoj zemlji, a ukoliko se ogluše, slijedit će oštra reakcija.

Autentičnost video uratka koji se pojavio na internetu još uvijek nije potvrđen, te još uvijek nije poznato radi li se o amaterskom uratku obične anonimne osobe ili pravih Anonymousa. Pogledajte video, pa pokušajte prosuditi sami.

www.jabuka.tv