Ako putujete preko ovih graničnih prijelaza stiže važna obavijest!

granični prijelaz
između Kozarske Dubice i Hrvatske Dubice te između Hadžina Potoka i Bogovlja u trajanju od tri mjeseca.

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe ugovora o graničnim prijelazima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine odlučilo je prekategorizirati i omogućiti privremeni prijelaz granice za sve putnike na tri pogranična prijelaza te produžiti radno vrijeme na četiri pogranična prijelaza, priopćeno je u petak iz Granične policije BiH.

Privremeno je odobren međunarodni promet preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet između Kozarske Dubice i Hrvatske Dubice te između Hadžina Potoka i Bogovlja u trajanju od tri mjeseca.

Prema priopćenju Granične policije BiH, Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe ugovora o graničnim prijelazima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine odobrilo je do 20. studenog slobodan prijelaz svih putnika u međunarodnom prometu preko stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Gabela Polje I‒Gabela. Dodaje se da je sukladno Odluci povjerenstva privremeno promijenjeno radno vrijeme stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Vinica‒Aržano Pazar, Subašići‒Dvorine, Zagrad‒Pašin Potok i Tržačka Raštela‒Kordunski Ljeskovac. Do sljedeće sjednice povjerenstva ovi granični prijelazi će raditi 24 sata.