Titovo priznanje: 'Dozvolio sam pokolj Hrvata u Bleiburgu da se zadovolje Srbi'

To jasno potvrđuje tko je odgovoran za Bleiburšku tragediju hrvatskoga naroda. I eto upravo sada poslije toliko godina sigurno će se u Kumrovcu opet okupljati takozvani antifašisti za navodni rođendan Tita 25. svibnja da ponovno po tko zna koji put otvaraju stare rane hrvatskome narodu, piše HR Svijet.

Tito uopće nije rođen u Kumrovcu, to mnogi tvrde. Njega je rodila Slovenka Marija kod svoje majke u Sloveniji gdje da je proveo rano djetinjstvo kao vanbračno dijete. Dok Slovenija više ne dozvoljava slavljenje Titovog imena, u Hrvatskoj se ovaj zločinac još uvijek slavi zahvaljujući jugokomunističkim udbaškim vlastodršcima - Mesiću, Josipoviću, Milanoviću.

U isto vrijeme po Zagrebačkoj gori se otkopavaju nove masovne grobnice pobijenih vojnika NDH samo zato da bi Tito zadovoljio Srbe. Slovenka Marija je rodila toga Tita kod svoje majke u Sloveniji pa zašto mu tamo ne slave rođendane. Zato jer su Slovenci postali dovoljno svjesni da se radi o jednome od deset najvećih zločinaca u dvadesetome stoljeću i da bi to bila sramota za Sloveniju u Europskoj uniji.

Nadajmo se da će ova rođendanska lakrdija Josipa Broza Tita biti posljednja u Hrvatskoj i da će se Kumrovec pretvoriti u jedno od preživjelih slavljeničkih mjesta najvećeg ubojice Hrvata, piše HR Svijet.