US Open: Martić i Ćorić na terenu u ponedjeljak, Čilić, Karlović i Vekić u utorak

Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, ATP Toronto, Marin Čilić, US Open, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, US Open, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Australian Open, Marin Čilić, Australian Open, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić

Martić je će kao 22. nositeljica u 1. kolu igrati protiv Slovenke Tamare Zidanšek, a njihov će dvoboj na terenu 4 započeti u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Borna Ćorić je 12. nositelj u ždrijebu tenisača, a njegov je suparnik ruski kvalifikant Jevgenij Donskoj. Njihov je dvoboj na rasporedu kao treći od 17 sati na terenu 7.

Poznat je i raspored mečeva za utorak, kad će na teren preostali hrvatski predstavnici. Marin Čilić je 22. nositelj, a protiv ljevorukog Slovaka Martina Kližana igrat će drugi meč od 17 sati na terenu 5. Posljednji meč programa na terenu 17, s početkom ne prije 23 sata po srednjoeuropskom vremenu, igrat će Ivo Karlović i Amerikanac Frances Tiafoe.

Druga hrvatska tenisačica u turniru i 23. nositeljica, Osječanka Donna Vekić, igrat će protiv nizozemske kvalifikantice Rachel Hogenkamp, a njihov je dvoboj na rasporedu kao treći od 17 sati na terenu 12.

Prvog dana će na stadionu Arthur Ashe u poslijepodnevnom dijelu programa (od 18 sati) igrati Australka Ashleigh Barty i Kazakstanka Zarina Dijas, a nakon njih branitelj naslova Novak Đoković i Španjolac Roberto Carballes Baena. U večernjem dijelu (od 1 sat iza ponoći) prve će na teren Serena Williams i Maria Šarapova, a nakon njih Roger Federer i indijski kvalifikant Sumit Nagal.

U utorak će program na glavnom stadionu (od 18 sati) otvoriti braniteljica naslova Naomi Osaka protiv Ruskinje Ane Blinkove, a nakon njih će igrati finalist Roland Garrosa Austrijanac Dominic Thiem i Talijan Thomas Fabbiano. U večernjem dijelu (od 1 sat iza ponoći) prvi će na teren Rafael Nadal i Australac John Millman, a potom će se za 2. kolo boriti pobjednica US Opena 2017. Sloane Stephens i Ruskinja Ana Kalinskaja. 

Hina