FOTO  Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru Započela športska natjecanja mostarskih studenata

studentski zbor, sport, sportske igre
Treće mjesto je zauzeo Mario Kvesić s Ekonomskog fakulteta, drugo Ivan Brajković s Građevinskog, dok je pobjedu u popularnoj mostarskoj igri odnio Miran Đorđevski, student Ekonomskog fakulteta.

U okviru manifestacije "Dani Studentskog zbora", Studentski zbor mostarskog Sveučilišta, nakon uspješno okončanog projekta „Dani edukacije", za svoje studente otvara nove sadržaje.

I ove godine je Zbor tradicionalno organizirao razna športska natjecanja pod nazivom "Dani sporta".

Nakon brojnih kulturnih i edukacijskih sadržaja, na redu su natjecanja u različitim športovima. Svi studenti imaju priliku natjecati se u šahu i tavli, stolnom tenisu, tenisu, kuglanju, košarci i rukometu te pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave su u tijeku, stoga se pozivaju svi studenti da se uključe u brojne športske aktivnosti te tako svoje slobodno vrijeme upotpune na zdrav, natjecateljski i športski način.

Svim natjecateljima želimo uspjeh uz fer i športsku borbu, a posjetiteljima natjecanja želimo lijep provod i ugodno druženje. Hvala i svim sponzorima koji su omogućili „Dane sporta", poručili su iz Studentskog zbora.

Raspored ,vrijeme i mjesto natjecanja po športovima te kako poslati prijave, možete vidjeti na službenoj stranici (www.studentskizbor.ba) ili facebook profilu „Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru".