Sandra: Nikad se ne bojim konkurencije, pa ni sada!

Sandra Perković, disk, sport, Sandra Perković, Sandra Perković, zlatna medalja, Sandra Perković, atletičarka, miting Dijamantne lige, Sandra Perković, atletičarka, Dijamant liga

Blanki je to pretposljednji nastup u Dijamantnoj ligi. Nakon pet dosadašnjih, zbog svih pet pobjeda ima maksimalnih 20 bodova.

No, još je daleko od konačne pobjede u svojoj disciplini, iako trenutačno ima 10 bodova više od Amerikanke Chaunte Lowe.

Pobijedi li Blanka u Londonu, a Lowe ne osvoji niti jedan bod, sve će biti gotovo. Dvostruki bodovi u Bruxellesu, na posljednjem mitingu Dijamantne lige, neće značiti ništa.

Uz Blanku i Chaunte nastupit će i srebrna s EP-a, Šveđanka Emma Green, te finalistice, Ruskinja Skolina i Španjolka Beitia, piše www.dalje.com.hr

Sandra Perković imat će u disku još jaču konkurenciju nego na europskom prvenstvu. Naime, nastupit će Amerikanke Breisch i Thurmond, te vodeća u toj disciplini, Kubanka Barrois.

Kubanska diskašica ima trenutno šest bodova više od Sandre, no sve se to može promijeniti do kraja, jer uz London i Bruxelles diskašice nastupaju i u Zürichu.

– Nikad se nisam bojala konkurencije, pa nema straha ni u Londonu. Jedva čekam nastup – rekla je Sandra.