FOTO  Zrinjski razbio Bosnu: HMRK Zrinjski - RK Bosna Centrotrans 36:26

rukomet zrinjski - bosna 2017

... su se susreli HMRK Zrinjski i RK Bosna Centrotrans. Na početku utakmice prisutni gledatelji samoncijativno minutom šutnje odali počast generalu Slobodanu Praljku, a nakon toga u jedan glas zapjevali Zovi samo zovi...

Zrinjski je tijekom prvog poluvremena odlično kontrolirao igru te se na odmor odlazi prednošću Zrinjskog 15:13.

Početak drugog poluvremena također donosi odlicnu igru Zrinjskog. U 35. minuti utakmice rezultat glasi 20:15 za Mostarce. Tijekom utakmice svojim odlicnim obranama isticao se vratar Zrinjskog Kozina.

U 40. minuti rezultat je glasio 23:16 za Zrinjski, a u 50. minuti Mostarci su imali rezultat 30:21. Pet minuta do kraja utakmice rezultat je glasio 34:22. 

Krajnji rezultat utakmice glasio je 36:26 za HMRK Zrinjski.

U redovima Zrinjskog istaknuo se kao što smo već pisali vratar Kozina, a strijelci su bili: Mladen Bošković 10, Filip Vistorop 9, Marijan Marić 6, Vedran Delić 5, Ante Zvonimir Doko i Martino Kordić po 2, i po jedan pogodak su postigli Nikola Ivanović i Mario Babić.

U redovima Bosne Centrotrans po pet pogodaka su postigli: Adnan Harmandić, Nedžad Imamagić i Haris Limo. Četiri gola postigao je Eldin Travančić, a po 2 pogotka su postigli: Elis Memić, Haris Buljina i Mirza Kapić. U listu strijelaca upisao se još i Mahir Burić koji je postigao jedan gol.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info