Završen rukometni turnir "Ljubuški Božić 2010" : Trostruko slavlje rukometašica Ljubuškog

turnir, Ljubuški
Ljubuške rukometašice su se pokazale kao nedodirljive u ove tri kategorije i osvojile su prva mjesta, dok su se gledateljima u gradskoj dvorani Ljubuški u solidnom izdanju predstavile igračice ŽRK Nikšića iz Crne Gore.

Pored pokala i kolajni sve ekipe sudionici dobili su posebno priznanje za sudjelovanje, a nagrađene su i najbolje pojednike u svima kategorijama.

U kategoriji 98. godište za najbolju igračicu turnira proglašena je Matea Krilić iz ŽRK Dalmatinka Ploče, najbolji strijelca bila je Martina Kraljević iz Ljuboškog, dok je titulu najbolje vratarke ponijela također ljubušanka Lučija Babić.

U kategoriji 96. godište za najbolju igračicu turnira proglašena je Jelena Boto iz Ljubuškog, najbolji strijelac čitavog turnira bila je Mateao Nosić sa postignuta 32 zgoditka, dok je najbolja vratarka igračica ŽRK Nikšić Aleksandra Vukčević.

U kategoriji 92. godište za najbolju igračicu turnira proglašena je Vesna Tolić iz Ljubuškog, najbolji strijelac bila je Ljubica Tufegdžić iz ŽRK Nikšić, dok je najbolja vratarka Željana Stojak iz Ljubuškog.

Turnir su uspješno sudili suci iz Rukometne akademije Izviđač: Branimir Bilić, Ivan Šarac, Mario Pavlak, Vinko Prskalo, Filip Dugandžić, Milenij Mijatović, Dario Tomić, Miodrag Biško uz pomoć premijerligaškog dvojca Herceg-Rašić, također iz Ljubuškog.

Izvor:zrkljubuski1956.blog.hr