Veselin Vujović ponovno na klupi PPD Zagreb

veselin vujovic

Veselin Vujović predstavljen je u utorak na izvanrednoj press konferenciji kao novi trener PPD Zagreb.

Vujović je već ranije vodio "zagrebaše" i to od 2014. do 2016. godine.

"Posljednje poluvrijeme u Danskoj bilo je sramotno i bili smo prisiljeni djelovati u smjeru potpune stabilizacije ne bismo li u nastavku sezone ispunili ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Nakon povratka iz Danske bila je sazvana hitna telefonska sjednica Upravnog odbora. Jedna tema bila je status postojećeg stručnog stožera, a druga angažman Veselina Vujovića. On je poznato igračko i trenersko ime. Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu momčad izvući iz sivila", rekao je direktor PPD-a Zagreb Vedran Šupuković.

Po posljednjim informacijama Vujović će uz PPD Zagreb paralelno ostati i izbornik slovenske reprezentacije, koju vodi od 2015. godine.

"Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio, lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse proći dalje u Ligi prvaka. Nitko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima", rekao je Vujović na predstavljanju.

"Smatram da će dvorana u Zadru protiv Barcelone biti ispunjena. Bilo bi nevjerojatno da ih tamo srušimo", zaključio je Vujović.