FOTO/VIDEO  Velika pobjeda rukometaša Zrinjskog u derbiju Lige HB protiv Izviđača

HMRK Zrinjski, HRK Izviđač, hmrk zrinjski hrk izviđač

Pravu rukometnu poslasticu imali su prigodu gledati danas gledatelji u Mostaru gdje su se u okviru derbija Lige Herceg-Bosne sastali rukometaši Zrinjskog i Izviđača.

Zrinjski je dobro otvorio utakkmicu i poveo 4:0, a onda su se gosti vratili u utakmicu. Zrinjski je to prvo poluvrijeme stalno imao prednost od nekoliko golova razlike, a pred kraj agresivnom igrom Izviđač dolazi na samo pogodak zaostatka, te se na odmor ide rezultatom 13:12.

Drugi dio bolje otvaraju gosti, te nakon početnih minuta prelaze u prednost 13:14. Nakon toga do same završnice gledali smo pravi rukometni triler. Zrinjski se vratio u vodstvo, a gosti su u nekoliko navrata dolazili do poravnanja.

Pri rezultatu 28:28 gosti su imali napad koji nisu iskorostili, a s druge strane Zrinjski samo nekoliko sekundi do kraja nošen navijanjem svojih navijača postiže pogodak za veliku pobjedu 29:28, nakon koje je nastalo neopisivo slavlje u dvorani.

Kod Zrinjskog je najefikasniji bio Marijanović sa 10, a Ereš je postigao 9 pogodaka. Rosić i Matić su dodali po 3, a Drmać i Mihaljević po 2 pogotka. Kod Izviđača Češko je postigao 8, Odak i Bubalo po 6, Ereš 4, Medić 3 i Marinović po 1.

https://www.facebook.com/hmrkzrinjski/videos/3782790035071820/

HERCEGOVINA.info