FOTO  Šou u Rijeci: Sudac šakama napao trenera!

Neredi, navijački nerdi

Utakmica će biti zapamćena po ružnom obračunu suca Marijana Karaule i gledatelja Dražena Radojčića, zapravo trenera nešto mlađih kozalskih rukometaša (1996. godište), koji je tijekom utakmice krenuo u neki svoj osobni obračun sa sucem. Novi list Pedagoška tučnjava - 'Djeco, ovako se ne rješavaju problemi' Trener je uporno provocirao glavnog suca iz prvog reda tribine, sve dok ovom nije puknuo film. Karaula je, doduše, trpio sve do sedam minuta prije kraja utakmice, a onda je iz njega provalio bijes, te se doslovno bacio na Radojčića u prvom redu i srušio ga na pod.

Niti trener nije ostao dužan pa se obračun ove dvojice pretvorio u ružni boksački spektakl, kojem su osim gledatelja prisustvovali i 14-godišnji dječaci. Zanimljivo je kako su glavni akteri komentirali incident koji je rezultat i događaje na terenu sasvim bacio u drugi plan. "Nisam uopće psovao Karaulu. Vikao sam mu 'Zar te nije sram?' Rekao sam mu i da ga trener Dubrave vrijeđa i psuje, a on žuti karton pokazuje našem treneru Dunatu", opravdavao se poslije Radojčić.

Novi list Trener Dražen Radojčić (lijevo) i sudac Marin Karaula Napadač koji je lijepo osramotio sudačku profesiju samo je prokomentirao da s trenerom koji ga ne voli nije u nikakvoj 'pradavnoj' svađi. "Koliko se sjećam, nemam nikakvih neriješenih nesuglasica s Radojčićem", rekao je Karaula kojeg sada očekuju i sankcije za nezapamćeni Bruce Lee potez. Nadzornik rukometne utakmice Goran Turkalj tvrdi kako Karaula inače nije incidentan tip. "Stvarno ne znam što mu je bilo. Inače je miran dečko. Od njega sam to najmanje očekivao, ali valjda je jednostavno poludio", zaključio je Turkalj.

Net.hr