Širokobriježanin Frano Slišković do kraja sezone u Zrinjskom

Širokobriježanin Frano Slišković do kraja sezone u Zrinjskom
Frano Slišković (1. siječanj 1995. godine) dogovorio je suradnju s Hrvatskim muškim rukometnim klubom Zrinjski do kraja sezone. Ljevoruki polivalentni rukometaš posljednjih pet godina igrao je za svoj matični klub Široki gdje se u posljednjih nekoliko sezona promaknuo u najboljeg igrača kluba te je bio najbolji strijelac Lige Herceg-Bosne prošle sezone.

19-godišnji Slišković tako će pojačati Mostarce na poziciji desnog krila, što mu je i prirodna pozicija, a ni pozicija desnog vanjskog mu nije strana jer u posljednje vrijeme je pružao veoma dobre partije u klubu upravo na tom mjestu.

Mladi rukometaš je drugi dio prošle sezone pauzirao zbog mononukleoze, no ove sezone vratio se u odličnoj formi nakon dobro odrađenih ljetnih priprema.

"Žao mi je što odlazim iz Širokog, pogotovo jer sam u tom klubu prošao školu rukometa kroz mlađe kategorije, a posljednjih nekoliko sezona sam igrao za seniorsku momčad, no ovakav poziv iz Zrinjskog se nije mogao odbiti," rekao je Frano Slišković za portal Jabuka.tv

Mostarski Zrinjski trenutno je osma momčad Premijer lige BiH.