Sergio Džidić: Hvala navijačima na potpori

HMRK Zrinjski, rk sloga, Sergio Džidić, HMRK Zrinjski

Gosti su bolje krenuli u utakmicu. U jednom momentu imali su velih pet pogodaka prednosti, a onda se na vratima Zrinjskog ukazao mladi Sergio Džidić koji je maestralnim obranama izludio igrače Sloge i na kraju bio igrač utakmice.

"Moram pohvaliti ekipu jer smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Moji suigrači su mi dosta dobro odigrali, blok je odlično funkcionirao i na kraju smo slavili veliku pobjedu koja nas za sada vodi u doigravanje".

Kada si ušao u igru Zrinjski je imao zaostatak od 5 pogodaka. Kada si ti ušao sve se to preokrenulo i na kraju su bio najbolji na utakmici?

"Ja se ne volim isticati, a ni uzdizati. Danas je krenulo mene sutra može tako krenuti Kozinu, Paradžika ili Grbavca. Sva četvorica smo tu da pokažemo koliko možemo i da na kraju naše obrane odlučuju utakmice".

Koliko ti  znači posudba u Nevesinje?

"Posudba mi  dosta znači, jer tu sam stekao afirmaciju kao igrač. To je dosta jaka liga s dosta iskusnih igrača koji su prošli kroz Premijer ligu i to je liga koja mladim igračima dobro dođe za daljnji napredak. Ja s Nevesinjem nisam gotov, tamo liga počinje sredinom ožujka i nadam se da ću se tamo još dodatno dokazati dobro braniti".

Navijači su i večeras došli u velikom broju i bili su jako glasni?

"Mi stvarno ništa ne bi mogli bez navijača. Oni su u pravom smislu riječi naš osmi igrač. Svaku utakmicu dođu da nas podrže. Škola rukometa dobro organizira navijanje s bubnjevima i trubama. Ja im samo mogu reći jedno veliko hvala za potporu i želim da i tako nastave u svakoj utakmici".

HERCEGOVINA.info