FOTO  Senzacionalna pobjeda HMRK Zrinjski vrijedna polufinala !

Zrinjski Bosna

Najavljivali su i prije utakmice Plemići da će dati sve od sebe da se upišu u povijest Kluba te su i uspjeli. Po prvi put se HMRK Zrinjski plasirao na Final 4 Kupa Bosne i Hercegovine. Na putu im je stajala sarajevska Bosna koja je danas pokušala sačuvati pet golova razlike iz prvog susreta, ali neuspješno. 

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 14:11, dok su u drugom Plemići ubacili u brzinu više te slavili sa šest golova razlike, rezultatom 27:21.  

Ovaj rezultat još jednom pokazuje izvrstan spoj mladosti i iskustva u mostarskoj ekipi te im portal Hercegovina.info čestita na izvrsnom postignuću.

Vrijedi istaći da je Plemiće bodrila puna dvorana navijača, i da se tražilo mjesto viška. Također moramo istaći da su uoči susreta obje momčadi istrčale na parket u svijetlo plavim majicama kao potpora djeci oboljeloj od autizma.

Plemići su se tako uz pomoć publike plasirali u završnicu Kupa BiH, a najavili su i da će se kandidirati kao domaćini za završni turnir.

Uskoro na našem portalu pogledajte kako su Plemići proslavili pobjedu, a tijekom sutrašnjeg dana još par foto priča sa večerašnje utakmice.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info