SEHA: Izviđač Mi Grupa - Lovćen Cetinje 26:30

Nakon odigranih 60 minuta večeras je u Gradskoj športskoj dvorani bolji protivnik bio Lovćen iz Cetinja i slavio sa 30:26. Nakon prvog dijela bilo je 19:14 za goste iz Crne Gore.

Na samom početku utakmice gosti iz Cetinja dali su do znanja Izviđaču Mi Grupa da bodovi iz ove utakmice neće ostati u Ljubuškom. Već u sedmoj minuti susreta gosti su imali plus tri i tu razliku su održavali cijelo prvo poluvrijeme, a u zadnjih pet minuta susreta podigli su rezultatsku prednost na sedam zgoditaka razlike. To je ujedno i bila najveća prednost gostiju na utakmici, a Izviđač Mi Grupa je do poluvremena smanjio na 19:14.

Drugo poluvrijeme odigrano je u istom tonu, u kojem su se raspoloženi gosti iz Crne Gore bolje snašli i cijelo drugo poluvrijeme održavali predonost od četiri do šest zgoditaka. U posljednjih deset minuta utakmice Izviđač Mi Grupa je pokušao ugroziti prednost gostiju, ali sve osim pristojnog poraza bilo je neizvedivo. Kod Izviđača Mi Grupa po šest zgoditaka postigli su Malinović i Delić, a kod gositiju izvrstan Drašković sa osam postignutih zgoditaka.

ljubuski-online.info