RUKOMETNI SAVEZ BIH Nastavlja se medijski linč, Boesen je privatno angažiran!

Marinko Umičević i Lasse Boesen
Ilustracija/hercegovina.info

Po povratku s Europskog prvenstva, Lasse Boesen je danskim medijima otkrio kako nema ugovora niti prima ikakvu naknadu za svoj rad u stručnom stožeru BiH.

Između ostalog, dodao je kako naša reprezentacija nije imala fizioterapeuta te kako su dresove nosili u privatnim torbama.

Ubrzo je uslijedio i demant Rukometnog saveza BiH koji je potpisao predsjednik Marinko Umičević, a u kojem navodi da je sve ovo samo nastavak medijskog linča na rukometnu reprezentaciju koji traje još od početka priprema za Europsko prvenstvo.

Umičević je dodao kako su Boesenu isplaćene naknade za sve troškove u iznosu od 5.800,00 KM te kako je on angažiran privatno od trenera Bilala Šumana na volonterskoj osnovi kao njegov prijatelj.

https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/rukomet/lasse-boesen-nismo-imali-fizioterapeuta-dresove-smo-nosili-u-privatnim-torbama-180436#news_view

Također, u pismu koje prenosimo u cijeliosti, stoji i detaljnja specifikacija troškova i svih organizacijskih mjera koje je poduzeo Rukometni savez BiH.

Marinko Umičević i Lasse Boesen

Marinko Umičević i Lasse Boesen

Marinko Umičević i Lasse Boesen