Rukometašice Ljubuškog u ponedjeljak kreću s pripremama

HŽRK Zrinjski, HŽRK Ljubuški, HŽRK Ljubuški, HŽRK Ljubuški, rk ilidža
Prva prozivka zakazana je za 17 sati u Gradskoj športskoj dvorani, a na istoj će se pojaviti ista ekipa koja je završila jesenji dio natjecanja na visokom drugom mjestu. Klub je napustila vratarka Medak na koju ionako u prvom dijelu, što zbog ozljeda, što zbog forme prof. Herceg nije mnogo koristio i u klubu su joj odlučili dati ispisnicu,  a povjerenje ukazati mladim vratarkama Jelčić i Stojak, koje su ponikle u domaćoj školi rukometa.

Inače Medakova će nastaviti karijeru u Ženskom rukometnom klubu Trešnjevka iz Zagreba, koja se natječe u prvoj hrvatskoj ligi, što će za ovu mladu vratarku biti veliko iskušenje. Podsjećamo, prije nekoliko sezona u Ženski rukometnik klub Sestvete je iz Ljubuškog otišla Maja Zovak, a prošle sezone u Zagreb je otišla i Josipa Tomić koja je pojačala redove zagrebačke Lokomotive, što govori da je Ljubuški rasadnik talenata koji karijeru nastavljaju i van granica BiH.

Prema rječima prof. Hercega cilj ekipe u drugom dijelu sezone je pokušati ostvarti isti rezultat u ligaškom djelu natjecanja, te pokušati iznenaditi u Kup natjecanju i nastaviti sa stabilizacijom kluba.

zrkljubuski1956.blog.hr