FOTO  Rukometaši Hrvatske slavili sa šalom Zrinjskog: Mostarski klub dirnut gestom

Domagoj Duvnjak,  šal HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski,  šal HŠK Zrinjski, rukomet, Hrvatska, Domagoj Duvnjak, ozljeda, operacija
Potom su otišli na trening, a nakon njega saznali su da su Marino Marić i Domagoj Duvnjak slavili brončanu medalju sa šalom njihovog kluba.

Marino Marić je sve "zakuhao". Skinuo je dres, a imao je majicu na kojoj su on i Karačić na slici, a ispod je pisalo "Mostar". Marić je u slavlju uspio staviti i šal Zrinjskog Duvnjaku oko vrata.

- To je poklon od moje ekipe iz Mostara. Dosadno im je, pa smišljaju ovakve male pi*darije. Ovo je regionalna varijanta ponosa - nasmijao se Marino Marić.

HŠK Zrinjski je hrvatski športski klub koji je osnovala hrvatska mladež 1905. godine, a natječe se u prvoj ligi Bosne i Hercegovine. Iz kluba su bili dirnuti gestom.

- Lijepa gesta naših rukometaša Duvnjaka, Marića i Karačića. Gledali smo samo prvo poluvrijeme, a nakon treninga smo saznali za broncu. Bili smo oduševljeni kad smo vidjeli da je Duvnjak slavio s našim šalom - rekao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Mostarci brane naslov na Istria Winter Cupu i čeka ih prva utakmica.

- U ime kluba, svih igrača i stručnog stožera, željeli bismo se zahvaliti cijeloj hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na ukazanoj časti, a posebno našim Mostarcima Karačiću i Mariću. Drago nam je zbog njihovog uspjeha - objavili su iz Zrinjskog.

24sata.hr