RK Konjuh-HMRK Zrinjski 21:27

HMRK Zrinjski, RK Konjuh, HMRK Zrinjski, HRK Izviđač
Domaćini su dominirali u prvom dijelu, i imali su u pojedinim trenucima utakmice i 4. pogotka prednosti. Na poluvrijeme se otišlo sa prednošću Konjuha 12:10.

U drugom dijelu Zrinjski ubacuje u brzinu više, te preuzima konce igre u svoje ruke. Plemići desetak minuta do kraja imaju vodstvo od 24:18 i utakmica je već tada bila riješena. Na kraju sasvim zasluženih 27:21 za pobjedu koja rukometaše Zrinjskog ostavlja u vrhu ljestvice.

Kod Zrinjskog su se istakli Herceg sa 7, te Boban i Zadro koji su postigli po 6 pogodaka. Vrijedi istaći i vratara Granića sa 14 obrana od kojih su i dva sedmerca. Kod domaćih najefikasniji je bio Hadžiomerović sa 5. pogodaka.

RK Konjuh:Kamberović , Hadžiomerović 5, M.Muhić 3, Husić,  Hamzić, Memić 3, Pejkušić, Zildžić 4, Smajić  2, Begić  3, Veselčić, Tufekčić 1 i Suljanović .Trener: Emir Junuzović.

 HMRK Zrinjski: Granić , Čutura, Dominiković 1, Lukić, Groznica,  Čuljak, Delić 2, Paraždik,  Zadro 6, Trkulja, Herceg 7, Boban 6 , Mandarić 5 i Pehar. Trener:Zoran Dokić.

hercegovina.info