Priopćenje za javnost RK Izviđač Central osiguranje

HRK Izviđač, RK Maglaj, HRK Izviđač, priopćenje, priopćenje za javnost

...u kome stoji

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a BiH u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje u kome je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen oglašava se priopćenjem za javnost .
Frapirani smo i zaprepašteni načinom i postupcima na koji je naš Klub grubo oštećen u finalnoj utakmici Kup-a BiH u rukometu odigranoj 04.06.2017. godine u Mostaru i povodom toga donosimo sljedeće:
 
1. Tražimo od povjerenika natjecanja da nam što hitnije dostavi integralnu snimku (u sirovom obliku) rukometne utakmice finala Kupa BiH između HMRK Zrinjski i RK Central osiguranje, odigrane 04.06.2017. godine u Mostaru.
 
2. Donosimo odluku da svi članovi koji su delegirani u organe Rukometnog saveza Herceg Bosne ispred RK Izviđač Central osiguranje podnosu kolektivno ostavke na sve funkcije u organima i tijelima ovog saveza.
 
3. Traži preispitivanje legalnosti udruživanja Rukometnog saveza Herceg Bosne u rukometni savez Federacije BiH zbog donesenih odluka koje nisu verificirane na Skupštini RS HB.
 
4. Zahtijevamo ukidanje instituta Povjerenika (Komesara) natjecanja i uvođenje Komisije koja bi delegiranje službenih osoba obavljala ždrijebanjem.
 
 
Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje