Potpisan ugovor o koncesiji između HMRK Zrinjski i Sveučilišta u Mostaru

HMRK Zrinjski, Sveučilište u Mostaru, dr. sc. Zoran Tomić , Branislav Stojkić
Ispred HMRK Zrinjski, ugovor je potpisao predsjednik Branislav Stojkić dok je ispred Sveučilišta isto učinio i rektor prof. dr. Tomić.

Ugovorom se HMRK Zrinjski Mostar obvezuje na dvadesetogodišnji najam prostorija Sveučilišta u Mostaru na Kampusu u Rodoču te dovršetak rukometnog doma i prostorija Škole rukometa.

Na ovaj način će se omogućiti daljna ulaganja u sami rukometni dom, a rektor prof. dr. Tomić se obvezao na pomoć oko izrade idejnog rješenja konačnog izgleda samog doma u kojem će se nastaviti stvarati rukometni prvaci.

Stojkić je u razgovoru nakon potpisivanja povijesnog dokumenta za rukomet u gradu Mostaru istaknuo potrebu za pomoći u školovanju vrhunskih sportaša na Sveučilištu u Mostaru koji će imati pomoć u oslobađanju plaćanja školarine.

Sugovornici su istaknuli nedostatak gradske dvorane kao preduvjet za vrhunske rezultate dvoranskih sportova u gradu na Neretvi.

Ako želimo napredak sporta u Mostaru, osiguravanje sportskih dvorana je jedan od važnih projekata koji moraju biti prioritet.