Poraz Izviđača Mi Grupa od Bosne 21:26 [9:10]

Skauti su dobro otvorili susret i već u 5. minuti susreta imali rezultatsku prednost od 3:0, a gosti su svoj prvi zgoditak postigli tek u šestoj minuti utakmice nakon čega su serijom 3:0 poravnali rezultat. Domaći rukometaši nakon toga opet prave dobar posao i u 21. minuti utakmice semafor pokazuje veliki 7:4 za Izviđač Mi Grupa. U posljednjih desetak minuta prvaog dijela pad u igri Izviđača što iskusni gosti koriste, te se na odmor odlazi s minimalnom prednošću Bosne.

U drugom dijelu, nastavak utakmice donosi obrnutu sliku od početka iste, jer sada gosti prave u prvih nekoliko minuta seriju 3:0 i odlaze na visokih 13:9 u svoju korist. Izviđač je ozbiljnije priprijetio u 41. minuti susreta kada je semafor pokazivao minimalnu prednost gostiju od 14:13, ali za nešto više nije bilo ni sreće ni mogućnosti, jer gosti odmah nakon toga prave ponovno seriju 3:0 i do kraja znalački održavaju rezultatsku prednost za konačnih 26:21.

U redovima domaćih 4 zgoditka je postiga Ante Boras, a po tri Malinović, Matić i Zeljić, dok je kod gostiju prednjačio Igor Karačić s 7 zgoditaka.

Večerašnji susret u Gradskoj dvorani pratilo je oko 1500 gledatelja uz bučnu podršku navijačke skupine "Skauti", a susret su slabo vodili EHF suci braća Konjičanin iz Visokog.

 

[Ljubuski-online]