Poraz HŽRK Ljubuški, pobjeda HŽRK Zrinjski

HŽRK Zrinjski, HŽRK Ljubuški, HŽRK Zrinjski, HŽRK Ljubuški
Iako je Andrea Prusina odigrala najbolju utakmicu u sezoni i postigla 17 zgoditaka, bodove zasluženo iz Ljubuškog nose iskusne gošće iz Prijedora, koje su slavile rezultatom 28:27 (12:08). Da je Mirjana Mišetić, neometana u posljednjim sekundama pogodila vrata gostiju i, da su domaće rukometašice u ovom susretu osvojile bod nebi bilo nezasluženo, iako su gošće iz Prijedora vodile cijeli susret.
Mlada ekipa Ljubuškog nije večeras zadovoljila malobrojne gledatelje u gradskoj dvorani, jer bilo je previše tehnički grešaka u fazi napada, a igrala se slabo i obrana, što su iskusne gošće znale iskoristiti.

Raspoloženu Prusinu donekle je pratila Vrdoljak, dok su potpuno razočarale Tolić i Boras, bez čijih se zgoditaka nije mogao polučiti bolji rezultat, jer su gošće imale nekoliko raspoloženih igračica.

Na kraju treba istaći vrlo loši sudački par Hurić-Smajlović iz Goražda, odnosno Sarajeva koji nisu bili dorasli ovom susretu.


ŽRK Ljubuški: Jelčić, Stojak, Katarina Pavlović 2, Bebić, Ivana Pavlović, Vesna Tolić 1, Boras 2, Vrdoljak 5, Kolak, Mišetić, Šunjić, Prusina 17, Dodig.


Izvor:zrkljubuski1956.blog.hr

Rukometašice HŽRK Zrinjski su u okviru 10. kola ženske rukometne lige gostovale kod Knežopoljke u Kozarskoj Dubica i zabilježile vrijednu pobjedu rezultatom 33:20.

Prvo poluvrijeme bilo je potpuno neizvjesno i na odmor se otišlo sa prednošću Knežopoljke rezultatom 13:12. Na početku drugog poluvremena Plemkinje su napravile seriju 11:1 i pitanje pobjednica bilo je poznato. Nakon 10 odigranih kola Plemkinje imaju 12 osvojenih bodova, a posljednje igre i rezultati su nagovještaj povratka na staze stare slave.
izvor: zrinjski.info